Vopsitorie auto Braila

vopsitorie auto

Lista de servicii

vopsitorie auto in Braila

MRapid Service Auto Braila presteaza servicii profesionale de vopsitorie auto la cele mai inalte standarde de calitate. Intotdeauna se va respecta termenul de executie indiferent de complexitatea lucrarii, iar vopseaua si materialele folosite in atelierul nostru sunt moderne si calitative. Acordam mare atentie autoturismului, fiecare detaliu fiind tratat cu simt de raspundere.

Personalul care se ocupa de aceasta sectiune detine o experienta vasta in domeniu, de aceea vopseaua va fi aplicata intr-un spatiu corespunzator special amenajat. Calitatea materialelor va oferi durabilitate, iar procesul in sine va aduce masinii sau sectiunii revopsite aspectul de nou.

In cadrul atelierului detinem cabina profesionala de vopsitorie care garanteaza un rezultat de exceptie. Toate vopselele si lacurile provin de la producatori de incredere si de renume. Ele corespund celor mai exigente criterii si ofera protectie si o rezistenta foarte mare la zgarieturi.

Gama de nuante este diversificata, de aceea putem sa vopsim absolut orice tip de autoturism sau sectiune.

Vopsirea propriu-zisa se realizeaza intr-o cabina de vopsire – uscare prevazuta cu filtru pentru purificarea aerului si pentru retinerea particulelor de vopsea.

Atat sculele profesionale de pregatit, vopsit si polisat, materialele si consumabilele de calitate, precum si profesionalismul echipei de vopsitori fac ca elementele realizate de MRapid Service Auto sa fie comparabile cu unele noi.